Заведения

Ресторант “Мираж”

Място, което отпуска сетивата

Ресторант “Мираж” предлага разнообразна средиземноморска кухня и новаторски поглед върху традиционни рецепти и популярни ястия, които приятно да изненадат и най-изтънчения вкус.

Това е място за хора, споделящи страстта към вкусната храна, изисканите вина и любовта към кулинарията. А обстановката, перфектното обслужване и качеството на храната са в пълна хармония.

Изискан салон

изтънчена атмосфера за вашия празник

Ресторант “Мираж” е изискан салон с открита покривна тераса, с капацитет 65 места, подходящ за организирането на лични празници и специални събития. Екипът от професионалисти ще превърне този ден в едно неповторимо изживяване.

Ресторантът е пряко достъпен от хотелското фоайе – асансьор и стълбище.
Kонтролиран е достъпа от външни посетители, осигурена е и външна евакуационна стълба.

Тържества и коктейли

При нас ще се почувствате домакини, а ние ще бъдем Вашите верни помощници
Фирмени събития

С капацитет до 95 места, просторни и комфортни, залите на хотел Мираж ви осигуряват ·възможност за разнообразна подредба на салона според индивидуалните предпочитания на клиентите, оформяне на дансинг, съдействие за осигуряване на DJ, аниматор, изпълнители и украса. Менюто на ресторанта предлага богат избор от традиционни и средиземноморски ястия, поднесени с грижа и изисканост.

За мероприятия и групи се предоставят индивидулани оферти за хранене според финансовите рамки и изисквания на организатора.

Сватби и тържества

Ресторант с 65 места и зала за 95 места. Ние ще направим Вашия сватбен ден специален. Много приятни изненади, куверт на цени от 30 лева и нашата специална атракция, романтичен подарък за 1-та брачна нощ – нощувка за младоженците. Ще се погрижим да превърнем Вашето сватбено тържество в незабравимо преживяване.

В Хотел Мираж организираме най-вълшебните детски рождени дни! Подарете най-незабравимите емоции за празника на Вашето дете. Специално меню по Ваш избор. Приятна и безопасна обстановка, възможност за анимация.

Свържете се с нас, за да планираме заедно Вашия празник!
Очакваме Ви!

Лоби бар

Бизнес Хотел Мираж

Елегантен интериор, приятна и релаксираща атмосфера и професионално обслужване – това ще откриете в Лоби Бар МИРАЖ!

Той е приятно и уютно място за среща с приятели и бизнес партньори на чаша ароматно кафе, освежаващ коктейл или малцова напитка.

Лоби барът е неразделна част от приемното фоайе. Има връзка с терасата и тротоара към улицата.
Цялото партерно пространство за посетители е богато остъклено.