Събития и конференции

Конферентна зала “Мираж”

Уникална атмосфера за вашето събитие

Независимо какво е събитието, което планирате – конгрес, бизнес среща, конференция, фестивал, симпозиум, семинар, коктейл или фирмено тържество, нашият хотел e партньорът, с когото ще превърнете Вашата проява в перфектно организирано събитие. С капацитет от 95 места, стилно обзавеждане и безукорно обслужване, залата допринася за неповторим празник или корпоративно събитие.

Очароващ интериор

Интересните и уникални дизайнерски решения на залата позволяват много и различни решения при оформлението, което може да задоволи и най-изтънчения вкус и да предложи на гостите най-доброто обслужване.

Залата е с уникален дизайн и стилна атмосфера, богато остъклена, с куполно горно осветление – алуминиева конструкция.

Пълно техническо обезпечение

Зала “Мираж” предлага съвременни условия за срещи, включващи високоскоростен безжичен интернет достъп и модерно аудиовизуално оборудване. На разположение на клиентите са мултимедия, озвучаване, екран, флипчарт.

Ще се радваме да Ви предложим опции за кафе-пауза и лек обяд, както и възможност да се организират вечери, коктейли и други съпътстващи мероприятия.

Оформления и вместимост

Театър

100

класна стая

35

каре

35

Т-образно

30

Техническо оборудване

 • Мултимедия
 • Проектор
 • Екран
 • Интернет
 • Флипчарт
 • Телевизор
 • Принтер
 • DVD
 • Показалка
 • Лаптоп
 • Микрофони

Залата притежава собствен гардероб и тоалетна за посетители, както и открит бар плот със стопанска връзка към склада в сутерена.

Залата е климатизирана и вентилирана.

Тържества и коктейли

Зала “Мираж” е чудесно пространство и за бляскави празненства
Ако празнувате Вашият рожден ден, сватба или официално парти, коктейл или голям банкет в зала “Мираж”, ще празнувате при изключителен стил и комфорт.

Нашият опитен кулинарен екип ще допълни перфектно Вашите идеи и въображение. Персоналът на хотел “Мираж” предлага меню за всяко събитие, базирано на Вашите вкусове, нужди и бюджет.

Резервирай Зала “Мираж”

Всяко събитие се договаря индивидуално в зависимост от броя на участниците, желаните услуги и т.н..

Конферентна VIP зала

Дискретно пространство за бизнес срещи

Уединена зала за срещи, преговори, обсъждания, интервюта, частни презентации и др., с голяма конферентна маса, пълно техническо оборудване и собствен бар.

VIP комфорт, VIP обслужване

Със своите 15 места, комфорт и стил, залата е подходящо място за провеждане на дискретни делови вечери и бизнес срещи с индивидуален кетъринг и VIP обслужване.

с поглед отвисоко

VIP залата е разположена на панорамният етаж на хотела, от където се разкрива прекрасна гледка към града, морето и Бургаският залив.

Резервирай VIP Зала

Всяко събитие се договаря индивидуално в зависимост от броя на участниците, желаните услуги и т.н..